TPL_BEEZ5_LOGO

Одлука за избор на кандидат по објавен оглас за вработување на административен службеник во ЈПЕД “Струмица-Гас“ Струмица

Одлука за избор на кандидат по објавен оглас за вработување на административен службеник во ЈПЕД “Струмица-Гас“ Струмица може да ја видите на следниов линк.